potorsuvaci

Економија

ОПМ предлага нов инструмент Колективна заштита на правата на потрошувачите

А1он
Воведување нов инструмент Колективна заштита на правата на потрошувачите, бараат од Организацијата на потрошувачите на Македонија кои спроведуваат активности во рамки на проектот „Преземи акција!