porshe makedonija

Економија

Нови технологии, поголема удобност: Volkswagen го претстави новиот Touareg

А1он
• Подобрениот премиум SUV блеска со високотехнолошки карактеристики • Новите LED Matrix IQ.LIGHT HD светла проектираат светлина точно на лентата на возење • Подобрената суспензија
Економија

Енергетска одржливост за успешна електрична мобилност предводена од Порше Македонија

А1он
Инсталирани првите Turbo DC полначи за електрични возила во државата Активирана фотоволтаична централа за генерирање на електрична енергија. Порше Македонија ја проширува инфраструктурата за полнење