pobauvacka

Економија

Пад на побарувачката за „црно злато“ во 2020, предвидува ОПЕК

А1он
Членките на ОПЕК минатиот месец произведоа 29,83 милиони барели сурова нафта дневно или 60.000 помалку во однос на мај. Во својот месечен извештај, објавен денеска,