plevris

Регион

Плеврис: Комбинацијата грип и Ковид-19 може да создаде притисок врз здравствениот систем

А1он
Порастот на случаи на грип во комбинација со случаите на Ковид-19, според министерот за здравство на Грција Танос Плеврис, создава загриженост дека може да се
Регион

Плеврис: Евентуалните мерки за Ковид-19 нема да бидат задолжителни

А1он
Нашата желба и нашата намера е да не одиме на задолжителни мерки, туку да постојат препораки, рече министерот за здравство на Грција Танос Плеврис во
Регион

Плеврис: Кон средината на август може да бидат одобрени нови вакцини за сојот омикрон

А1он
Според информациите што ги имаме од компаниите е дека кон средината на август може да биде фазата на одобрување на вакцините кои се ажурирани за