pileski prsti

Магазин

Печурки, пилешки прсти, паланчинки и зеленчук се готвеа на соларна енергија на плоштадот во Неготино

А1он
Печурки, пилешки прсти, паланчинки и зеленчук се готвеа на соларна енергија на плоштадот во Неготино. Присутните беа послужени со кафе и чај, исто така подготвени