patrusev

Регион

Патрушев: Ураниумската муниција сè уште убива 25 години подоцна

А1он
Гранати со осиромашен ураниум, кои НАТО ги користеше во Југославија, предизвикаа повеќекратно зголемување на бројот на заболени од рак, од кои цивили умираат дури четвртина
Свет

Патрушев: Сè започна во Вашингтон, ова не е војна на Русија во Украина

А1он
Настаните во Украина не се конфликт меѓу Москва и Киев, туку воена конфронтација меѓу НАТО и пред се САД и Велика Британија со Русија. Ова