patadori

Магазин

ВИДЕО: Му ги запалија роговите, па го влечеа по улица-безмилосно малтретирање на бик во Шпанија

А1он
Вознемирувачка снимка од бик со запалени рогови во Шпанија поттикна повици за забрана на ужасната традиција на борење со бикови. Во видео споделено од непрофитната