paskie

Регион

Мори Паские: Ратификацијата на Преспанскиот договор го отвора патот за нова ера на стабилност на регионот

А1он
Претседателката на Парламентарното собрание на Советот на Европа, Лилиан Мори Паские, ја поздрави ратификацијата од страна на грчкиот парламент на „Преспанскиот договор” склучен на 17