otvoreni finansii

Економија

На „Отворени финансии“ ќе се следат сите исплати на општините и нивните буџетски институции

А1он
На платформата  „Отворени финансии“ отсега ќе можат да се следат и сите исплати на единиците на локалната самоуправа и нивните буџетски институции. Со втората фаза