orgija

Свет

Организаторот на „ковид оргијата“ вели дека не го познава унгарскиот европратеник

А1он
Новинарите од белгискиот дневен весник ДХ, кој го обелодени случајот со „ковид оргијата“ на која учествувал конзервативниот европратеник од партијата на Виктор Орбан, стапи во