opel

Магазин

ПРЕМИЕРА: Новиот OPEL MOVANO пристигна во Македонија

А1он
На 4.5.2022 компанијата Еуроимпекс, генералениот увозник за Opel, во соработка со опеловата дилерската мрежа, компаниите „Ауто Цем“ од Тетово и „Аутомакедонија“ од Скопје, одржаа корпоративен
Свет

Опел плати парична казна и нема да оди на суд во Германија поради емисијата на издувни гасови

А1он
Производителот на автомобили Опел нема да се соочи со судска постапка во Германија во врска со емисијата на издувни гасови од возилата со дизел погон,