one.vip

Економија

А1 Македонија со најдобрата новогодишна промоција во мобилната телефонија досега

А1он
Неограничен мобилен интернет засекогаш на најбрзата мобилна мрежа А1 Македонија со задоволство најавува збогатување на новогодишната кампања и продолжува со неверојатно атрактивни поволности овојпат за
Економија

Телеком Австрија стана единствен сопственик на оне.Вип

А1он
Телеком Австрија ги откупи 45те отсто акции во македонскиот телекомуникациски оператор оне.Вип од Телеком Словенија за 120 милиони евра. Со тоа Телеком Австрија станува единствен