Олимпија

Спорт

Навивачите на Олимпија влетаа на презентацијата на новиот тренер Риера, го сакаат Просинечки

А1он
Бесните навивачи на Олимпија Љубљана не дозволија нивниот нов тренер, поранешниот шпански фудбалер Алберт Риера, да ја одржи првата прес-конференција лути на одлуката на клубот