oksm

Спорт

ОКСМ ја презентира програмата за 2022 година, цели – Надминување на родовиот јаз и едукација за родовата еднаквост во спортот

А1он
Надминување на родовиот јаз, подигање на свеста и едукација за родовата еднаквост,се дел од најважните цели на програмата и планот за работа за 2022 година