oksfam

Свет

Оксфам: Да се воведе данок за најбогатите луѓе поради заработка за време на пандемијата на Ковид-19

А1он
Британската хуманитарна организација Оксфам повика на итна акција за борба против глобалната економска нееднаквост во ерата по Ковид-19, откако беше утврдено дека две третини од