oficerski dom

Култура

Вечерва изложба на Ферди Булут во КИЦ Битола

А1он
Академскиот сликар Ферди Булут, денеска со почеток во 18 часот ќе има самостојна изложба насловена “Широк сокак во боја” во просториите на КИЦ (Офицерски дом)