obamaker

Свет

Врховниот суд на САД третпат ja отфрли иницијативата да се укине здравственото осигурување воведено од Обама

А1он
Врховниот суд на САД денеска го поддржа законот со кој се обезбедува поволно здравствено осигурување за сите Американци, отфрлајќи ги обидите на Тексас и 17