npf

Спорт

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

А1он
Вкупно 310 млади пливачи учествуваа на Зимското национално првенство во мали базени што се одржа во Спортскиот центар „Борис Трајковски“ во Скопје, во организација на