nov direktor

Економија

Новиот извршен директор во СБ Дејвидсе во дводневна посета на земјава

А1он
Во официјална посета на Република Северна Македонија денеска и утре престојува новиот извршен директор во Светска банка, Кун Дејвидсе. Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе