nevesta

Магазин

Гости на свадба останаа во шок, невестата им побара по 500 евра

А1он
Една жена од Австралија со своите пријатели на Фејсбук сподели дека за време на свадбата каде што присуствувала, невестата побарала повеќе пари со подарокот што