nepovratni sredstva

Регион

ЕУ и додели на Србија 223,7 милиони евра неповратни средства

А1он
Српската министерка за евроинтеграции и национален ИПА координатор, Јадранка Јоксимовиќ, денеска соопшти дека Европската унија и додели на Србија грантови од 223,615 милиони евра за