naucna fantastika

Култура

Излегува од печат научнофантастичниот роман „Нарака“ на Никола Кузелов

А1он
Деновиве се очекува да излезе од печат новиот дистописки роман “НАРАКА” на Никола Кузелов. Се работи за научно-фантастична приказна инспирирана од светската пандемија. Приказната го