naro. britanija

Свет

НАТО го повика Иран веднаш да го ослободи британскиот танкер

А1он
НАТО го осуди запленувањето на танкери во Ормускиот Проток и рече дека инцидентите претставуваат предизвик за меѓународната слобода на пловидба. Во исто време, НАТО поддржа