napadnati srbi

Регион

ВИДЕО: Во Вуковар нападнати Срби од Сомбор, полицијата гледа и не реагира

А1он
На Денот на сеќавањето, 18 ноември, четири млади момчиња го нападнале возачот на автомобил со сомборски регистерски таблички кој се движел во правец на Винковци