morski otpad

Свет

Знаете ли што сѐ фрламе во морињата и океаните? Последиците се страшни

А1он
Индекс – Загреб Во морињата и океаните сме фрлиле над 150 милиони тони пластика. Ова се податоци што предизвикуваат шок, но и страв и загриженост