mora hili

Свет

Мора Хили е првата гувернерка во САД припадник на ЛГБТК+ заедницата

А1он
Јавната обвинителка на американската држава Масачусетс, Мора Хили стана првата гувернерка на држава во САД, која отворено се декларира како лезбијка. Педесет и едногодишната Хили