moden vikend

Магазин

21. Моден Викенд Скопје: Дигитално издание со домашни дизајнери и странски брендови

А1он
Ветерот носи убаво време. Време за блесок и процут. Време за љубов и надеж. Време за полет и подем. Под слоганот „FWSK goes DIGITAL“, најголемиот
Магазин

Четврти ден Моден викенд Скопје: Тошева, Ивановски, Занов и „Kigili“

А1он
Најновите колекции на Ирина Тошева, Роберт Ивановски, Митко Занов и турската модна куќа „Kigili“ беа прикажани на претпоследниот ден Моден викенд Скопје, синоќа во Музејот
Магазин

„Свадбените приказни“ го отворија 12. Моден викенд во Скопје

А1он
Модната изложба „Свадбени приказни“ синоќа во Музејот на Македонија го отвори есенското издание на Моден викенд Скопје. Проектот „Свадбени приказни“ е во организација на Музеј