mobilizirani rusi

Свет

(ВИДЕО) Мобилизирани Руси добија кеси од локалните власти: Парче чоколадо, салфетки и комплет за прва помош

А1он
Се појавија снимки од мобилизирани мажи во Русија кои отвораат кеси со предмети што ги добиле од локалните власти во Јакутија, на далечниот исток на