mnt fest

Култура

Со претставата „Ничија земја“ почнувa четвртиот „МНТ Фест“

А1он
Со премиерата на претставата „Ничија земја“ во адаптација и режија на Александар Морфов вечер ќе биде отворено четвртото издание на Меѓународниот театарски фестивал „МНТ Фест“,
Култура

„МНТ Фест“ почнува со концерт на театарска музика од Горан Трајкоски

А1он
Македонскиот народен театар денеска го најави третиот фестивал „МНТ Фест“ кој, за разлика од претходните две години, овојпат ќе нема збиена програма. Ќе трае од