mitarakis

Регион

Митаракис: Случајот со спасените 92 мигранти е соодветна можност одново да се разгледа ставот на Турција

А1он
Случајот со групата 92 мигранти кои минатата седмица беа пронајдени голи во близина на Еврос на границата со Турција и спасени од грчките власти, според
Регион

Митаракис: Грција спречува нелегални заминувања од земјата

А1он
Грција спречува нелегални заминувања од земјата и ги апси мрежите на криумчари кои нелегално пренесуваат баратели на азил кон други земји, рече министерот за миграција