mirko popov

Видео Магазин

(ВИДЕО) Мирко Попов: Создадовме музика што го надмина нашиот простачки традиционализм

А1он
Кога пред 20 години тргна приказната на дискографската куќа „ПМГ рекордингс“ да се наметне на музичката сцена како поинаква културна понуда во градот, почетокот ѝ