mikelandzelo

Магазин

Давид на Микеланџело е прогласен за порнографија во американско училиште

А1он
Родител поднел жалба откако наставничката покажала слика од статуата на Давид од познатиот италијански уметник Микеланџело за време на часот по ренесансна уметност. Директорката на