mihail naumoski

Спорт

Синот на Петар Наумовски по стапките на татко му, потпиша за МЗТ Скопје

А1он
Шампионот МЗТ Скопје Аеродром потпиша денеска договор со талентираниот Михаил Наумовски, син на еден од најдобрите македонски кошаркари на сите времиња Петар Наумовски. Седумнаесетгодишниот Михаил