Meto Jovanovski

Култура

Се снима “Последните камбани“, филм за осаменоста со Мето Јовановски

А1он
Осаменоста и соочувањето со неа се тема на краткометражниот филм „Последните камбани“, кој се снимаше изминативе неколку денови во селата Љубојно и Брајчино во Македонија.