meskal

Магазин

Пол Мескал глуми во филм кој ќе се снима повеќе од 20 години

А1он
Пол Мескал ќе ги помине следните две децении со режисерот Ричард Линклејтер на снимањето на филмот „Merrily We Roll Along“. Филмот е адаптација на истоимениот