melinda gejts

Свет

Мелинда Гејтс: САД наскоро ќе почнат да делат од своите вакцини на други земји

А1он
Мелинда Гејтс, коосновачка на една од најголемите добротворни организации во светот, смета дека властите во САД мошно скоро ќе донесат одлука колку од своите резерви