marija antoaneta

Магазин

Бисерно-дијамантски приврзок на Марија-Антоанета продаден за 32 милиона долари

А1он
Сто парчиња накит кои ѝ припаѓале на француската кралица Марија-Антоанета, односно на семејството Бурбон-Парма беа продадени за 53,2 милиона долари на аукција на Сотби’с во