makedonska pisatelska asocijacija

Култура

ДПМ ќе ги додели годишните книжевни награди за 2018

А1он
Друштвото на писателите на Македонија денеска на традиционална свеченост по повод денот од основањето ќе ги додели годишните награди за најдобри книжевни остварувања во 2018