makedonisimo

Култура

Трпчески и „Македонисимо“ и на летовите на „Луфтханза“

А1он
Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески стана дел и од елитното друштво ѕвездени имиња кои една од водечките светски авиокомпании „Луфтханза“ им ги препорачува
Култура

Трпчески со регионална премиера на „Македонисимо“ во Белград

А1он
Македонскиот пијанист со светско реноме Симон Трпчески синоќа во „Коларац“ во Белград го претстави „Македонисимо“ во рамки на циклусот „Рефлексии на Бемус“, што беше и