majko

Регион

Мајко: Водачите на ОВК се невини, не постои „жолта куќа“

А1он
Продолжуваат реакците во Албанија по подигањето обвиненија и апсењето на поранешните водачи на ОВК од Косово,чиј заеднички именител е дека обвинувањата се неосновани. По албанскиот
Регион

Албанскиот министер за дијаспора: Корекција на границите е желба на Србија за да предизвика тензии

Албанскиот министер за дијаспора и поранешен премиер Пандели Мајко, смета дека идејата за корекција на границите меѓу Косово и Србија претставува желба на Белград, со