luis kapaldi

Магазин

ВИДЕО: Пејачот поради болест не можеше да го изведе познатиот хит: публиката истовремено пееше и плачеше

А1он
На интернет се шири неверојатна снимка од концертот на шкотскиот пејач Луис Капалди, а многумина пишуваат дека плачеле откако ја гледале. На 26-годишниот пејач, на