luan starova

Култура

Oбјавен романот „Времето на козите” од Луан Старова

А1он
Деновиве, во издание на престижната словенечка издавачка куќа ,,Цанкарјева заложба’’, во Љубљана, во едицијата „модерни класици“, е објавен романот “Времето на козите” од нашиот автор
Култура

Во Париз промоција на францускиот превод на „Париз на Омер Калеши“ од академик Старова

А1он
На традиционалниот „Салон на книгата на Балканот” во Париз денеска ќе биде промовиран францускиот превод на книгата „Париз на Омер Калеши’’ од академик Луан Старова.