liturgija

Регион

Во Соборната црква во Белград започна погребната литургија за патријархот Иринеј

А1он
Во Соборната црква во Белград, каде што е изложен ковчегот со телото на патријархот Иринеј, околу 9 часот започна погребната литургија. Ковчегот се наоѓа во