litii

Регион

Светиот синод на ГПЦ: Литиите ќе се одржат со голема претпазливост без гужви меѓу верниците

А1он
Литиите ќе се одржат со голема претпазливост без гужви меѓу верниците и доколку е можно, ќе траат кратко, соопштуваат од Светиот синод на Грчката православна