lajza mineli

Магазин

Лајза Минели пензионерските денови ги поминува сама, во инвалидска количка, моли за уште еден настап“

А1он
Актерката, пејачка и оскаровка Лајза Минели, за жал, пензионерските денови ги поминува во инвалидска количка. Таа е главно дома, далеку од рефлекторите и очите на