kvitova

Спорт

Возњацки и Квитова си загарантираа место во финалниот турнир на ВТА

Минатогодишната шампионка на финалниот турнир на ВTA, Каролин Возњацки и чешката тенисерка – Петра Квитова, си ги загарантираа местата за овогодинешното издание на турнирот, што