kupovna mokj

Економија

За да купат „Ајфон“, Македонците треба да работат речиси најдолго од сите Европјани

А1он
Цели 76 дена треба да работи македонски работник со просечна плата за да го купи најновиот модел на „Ајфон“, покажува „Ајфон индексот“ на компанијата „Веривокс“,