kupi stan

Економија

Тевдовски: Ја намалуваме каматата за „Купи куќа, купи стан“ на 2,9%

А1он
Министерот за финансии Драган Тевдовски денес пред Македонската банкарска асоцијација ги презернтираше новините во законот за субвенционирање на станбен кредит. Тој кажа дека значително се