kupi kukja

Економија

Од 6-8 декември саем „Купи куќа, купи стан“, проектот продолжува и догодина

А1он
Проектот за субвенционирани станбени кредити од државата – „Купи куќа, купи стан“ продолжува и догодина. Граѓаните од 6-8 декември на саемот „Купи куќа, купи стан“,
Видео Економија

ВИДЕО: Власта го продолжува проектот „Купи куќа купи стан“

А1он
Владата најави дека ќе го продолжи проектот „Купи куќа купи стан“. На владина седница била разгледана и ја усвоена предлог- одлуката за времетрањето на јавниот