kostel

Економија

(ВИДЕО) Богоев при посетата на Костал: Ефективноста на Царината видлива преку зголемување на извозот на странските директни инвестиции

А1он
Костал вработува 1.050 лица, а минатата година остварила извоз од 130 милиони евра. Подобрувањето на условите за водење бизнис е клучно за проширување на производствените